Update per augustus-2015

Met dank aan Bert Hartog, Jolanda en Jakob, Loes en Frans van der Feen, Rolf Kuijpers, Yvette Verlaan
Traject 2
Roquesteron: Het is niet camping Les Fines Roses maar Les Fines Roches en deze camping is geen aanrader vanwege het vuil. 
De camping in Puget - Théniers is definitief gesloten. Beste alternatief is camping Le Brec in Entrevaux, een uitstekende uitvalsbasis voor de dagtocht langs de Gorges du Cians en Daluis. 
Vanaf Entrevaux hoef je voor de aansluiting op traject 3 niet terug over de Col de St. Raphaël, maar kun je ook de D911 nemen over de Col de Félines (vrij makkelijk) en de korte maar zeer steile Col du Buis (3.5 km à 11,5% gemiddeld!!)
Traject 3
De campings van La Palud-sur-Verdon en Rougon sluiten eind september, maar de camping à la ferme de Queran is het hele jaar open waarbij de voorzieningen tot 9 oktober open zijn. Aan te bevelen.
Traject 5
Camping Municipal les Lavandes in Puimoisson is gesloten!
Traject 6
km 32.2 op het eind van Carniol moet je rechtsaf naar Simiane
km 35.5: het is de kruising met de D51 en niet de D15
km 48.7 er staat inmiddels een aanduiding: D244 <Sault via Brouville
Carniol: Camping des Valsaintes www.valsaintes.com is open van 1 april-31 oktober en ligt in een diep dal.
Albion Cycles is gesloten op zondag en maandag.
Traject 7
Einde routebeschrijving: einde traject 8 moet zijn 7. Let bij km 50,9 en 51.8 op dat je niet helemaal naar Beaumont doorijdt maar op de rotonde linksaf gaat!
De Camping bij Vaison- La- Romaine Carpe Diem is schreeuwend duur. In 2005 al meer dan 26 Euro voor één persoon met tent. Vóó'r 10 juni bedraagt de prijs echter 'slechts'16 Euro. Ristorante Gino, Grande Rue 1 onder bij de brug is een gezellig klein Italiaans restaurantje met lekker eten en schappelijke prijzen.
Traject 12
Km 0.8 De laatste straat voor de Porte St.Michel is 'officieel' eenrichtingsstraat.
De weg langs de Durance wordt gebruikt als homo-ontmoetingsplaats. Het laatste onverharde stuk is voor smalle banden niet te fietsen.

Traject 13
Bij Robion is wrsch. de genoemde steile helling uit de Lubéronroute gehaald.
Traject 16
In Forcalquier zit een fietsenhandel/-reparateur, aan de Rue de la République. Dat is aan de kant van de stad waar je binnenkomt vanuit de richting Avignon (of Limans).

Traject 18B
Km 3.1 moet 4.3 zijn.
Traject 20
km10: richting Gréoux wordt niet aangegeven.
km 13.8: linksaf moet zijn rechtsaf!!
Traject 23 (ook traject 20)
Camping Municipal de la Garde in Rians schijnt gesloten te zijn.

Dagtocht 3 Gorges du Cians en Gorges de Daluis
De camping in Puget - Théniers is definitief gesloten. Beste alternatief is camping Le Brec in Entrevaux, een uitsekende uitvalsbasis voor de dagtocht langs de Gorges du Cians en Daluis.

Dagtocht 5, Massif des Cèdres
In juli en augustus is de route over de bergkam alleen toegankelijk van 5.00 tot 11.00 uur 's morgens, wegens brandgevaar. Er hangt een postertje aan de kant van Cavaillon, maar dat zie je gemakkelijk over het hoofd.