Alle hieronder genoemde fietsgidsen zijn te koop of te bestellen bij de boekhandel. Bestellen kan ook rechtstreeks in de webshop via de knop bestellen in het menu.

Onderaan deze pagina vind je een overzichtskaart van Europa met daarop de verschillende landen of gebieden per fietsgids apart ingekleurd. Als je op het gebied klikt spring je door naar de pagina met meer informatie. 

 

Fietsen in Toscane en UmbriŽ
In het voorjaar van 2002 zal verschijnen Fietsen in Toscane en UmbriŽ waarin 44 routes gedetailleerd worden beschreven die samen een netwerk van Ī 2500 kilometer vormen geschikt voor het maken van trektochten en talloze dagtochten.
Hier is alvast een uitgewerkte voorbeeldroute te bekijken.
 
Fietsen in Portugal
In deze gids uit april 2000 zijn 46 routes te vinden die samen een netwerk van in totaal ruim 3700 kilometer vormen. Een volledig uitgewerkte voorbeeldroute kun je hier bekijken.
 
Fietsen in Engeland
De gids Fietsen in Zuid-Engeland en Wales beschrijft een 2500 km lang routenetwerk dat als basis kan dienen voor het maken van trektochten. Compleet met kaartjes, hoogteprofielen en praktische informatie. 
 
Fietsen in Frankrijk
Fietsen in Frankrijk bestrijkt de volgende vier delen:

Fietsen op Corsica: in deze gids wordt een 800 kilometer lange rondrit over het eiland beschreven aangevuld met nog eens 800 kilometer aan alternatieve trajecten en dagexcursies. Ook is een traject op SardiniŽ van Alghero naar St. Teresa Gallura toegevoegd. Compleet met kaartkopieŽn, hoogteprofielen en praktische info.

Fietsen in Frankrijk 1, west behandelt acht verschillende routes van in totaal 1000 kilometer in NormandiŽ, Bretagne, Vendťe, Les Landes en Dordogne.

Fietsen in Frankrijk 2, midden en zuid beschrijft negen verschillende routes van samen 1600 kilometer in ArdŤche, Cevennen, Causses, Auvergne, Languedoc en Provence.

Fietsen in Frankrijk 3, oost bestrijkt Vogezen, Jura, BourgondiŽ en Alpen. In tien routes van bijna 1200 kilometer worden zoveel mogelijk aspecten van de diverse streken belicht. 

 
Fietsen in Spanje

Fietsen in AndalusiŽ
Deze gids uit maart 2001 bevat bijna 3000 kilometer aan routes.
Een complete voorbeeldroute uit Fietsen in AndalusiŽ kun je hier bekijken en downloaden 

 

Fietsen in Ierland
Fietsen in Ierland laat ruim 3000 kilometer van Ierlands mooiste wegen zien onderverdeeld in 28 trajecten en toegelicht aan de hand van routetabellen, kaartjes, hoogteprofielen en praktische info voor onderweg. 

  
Fietsen in Nederland
   

10 Fietsroutes vanuit Nijmegen
In tien routes variŽrend van 27 tot 63 kilometer worden alle windstreken van het Rijk van Nijmegen en aangrenzende gebieden verkend. Aan bod komen onder meer de Gelderse Poort, de rivieren Waal, Maas en Linge maar ook het Reichswald en de Duffelt in Duitsland.
Klik op een gebiedskleur om verder te gaan