Algemeen
Fietsgidsen algemeen en fietsattributen
Wandel- & Fietslogboek
Een handig en luxe boekje om te noteren waar, wanneer en wat je hebt gewandeld of gefietst. Hoe nat het parcours erbij lag, of de zon scheen en hoe laat je bent vertrokken, hoeveel km uiteindelijk op je teller stonden en wat de gemiddelde snelheid was en de moeilijkheidsgraad. Maar ook is er ruimte genoeg om allerhande andere zaken te noteren, zoals leuke adresjes en telefoonnummers. In een kartonnen bescherm cassette. Leuk om cadeau te geven. 

Prijs 13,95 Euro
Gewicht 160 gram, incl cassette
194 pagDazer II Ultrasone Hondenverschrikker

Dazer Hondenverschrikker
Prijs 35,00 Euro
Incl. batterij, gewicht 120 gram
afm 11.5 x 5.5 x 3 cm
De Dazer is een apparaat dat op diervriendelijke wijze ongewenst contact met honden voorkomt. Het is een soort zendertje dat een voor de mens onhoorbare maar voor honden zeer onaangename fluittoon produceert. Honden, met uitzondering van (half)dove en getrainde politiehonden worden hierdoor afgeschrikt zonder dat het echter gehoorschade kan opleveren.
Het apparaat is vooral nuttig voor wandelaars, trimmers en fietsers, maar kan ook door hondenbezitters als trainingsinstrument worden gebruikt bij blafproblemen.
De Dazer is voorzien van een 9 volt alkaline batterij met lange levensduur.

Nu extra voordelig voor slechts 35,00 Euro


Esterbauer Cycline Kartenhalter

Kartenhalter/Map holder
Prijs 24,95 Euro
Met clickfix systeem
Draaibaar, verzendkosten 5,50 Euro
Voor BelgiŽ slechts 3,00 Euro
Deze cycline draaibare kaarthouder is speciaal ontworpen voor de bikeline fietsgidsen van uitgeverij Esterbauer. Behalve deze boekjes is de kaarthouder echter ook perfect geschikt voor alle kaartformaten tot maximaal 24,5 x 12,5 centimeter. De clickfix mini adapter wordt met een bijgeleverde inbussleutel simpel op het stuur of de stuurpen gemonteerd. Met een simpele klik is vervolgens de kaarthouder te bevestigen of los te halen. Bijzonder handig is dat de houder door een draaikoppeling 90 graden te draaien is.


Reise Know How

ISBN 3896623061
prijs 22,50
600 pag, Taal duits
2e druk 2003
Bike Buch Europa

Het meest complete handboek voor iedere fietser die door Europa trekt. Met uitgebreide informatie over 40 landen.
Bij ieder land wordt uitvoerig praktische info gegeven over reistijd, weer, informatiebronnen (op internet), kaarten, papieren, heenreis, binnenlands vervoer, overnachtingsadressen, eisen aan de fiets, wegen en verkeer. Natuurlijk worden ook talloze routemogelijkheden besproken.
Een apart hoofdstuk beschrijft routes in de Alpen en Alpendoorsteken zowel on- als offroad. 25 Alpenpassen worden in detail beschreven.
Talrijke berichten en korte persoonlijke impressies van fietsreizigers,
50 kaarten en 200 afbeeldingen en foto's verlevendigen dit omvangrijke boek.

Lannoo

ISBN 9020950959
Prijs 22,95 jaar 2003
346 pag, taal Nederlands
Fietsvakanties dicht bij huis

Deze gids bevat 17 tot in de puntjes uitgewerkte ideeŽn voor een meerdaagse fietsvakantie in Nederland, BelgiŽ, Engeland, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Elke vakantie bestaat uit een fietstraject in lijn of lusvorm van 130 tot 245km en opgesplitst in 2 tot 5 dagen. Ook zijn er dagtochten vanuit ťťn standplaats opgenomen. Het gaat om bewegwijzerde routes en dagcircuits maar ook om nieuwe trajecten. Met veel praktische gegevens over logies, transport, bereikbaarheid en met veel toeristische achtergrondinfo. Met gedetailleerde kaarten en ruim 200 sfeerbeelden.