132 pagina's, ringband, fullcolour
Prijs 19,50 Euro
2e druk 2014
ISBN 9789077056325

 

Combinatie-fietskaart OFM Noord- en Midden-Frankrijk in ťťn bestand op micro-SD-kaartje van 4 GB voor Garmin GPS toestel. Geschikt voor de gehele route van Fietsen in BourgondiŽ. Dit kaartje kan direct in een GPS-apparaat met SD-opening geplaatst worden. De GPS-tracks van Fietsen in BourgondiŽ zijn al op de kaart ingetekend, dus 'plug and play', maar ook uit te schakelen en gewoon te gebruiken voor andere fietsroutes in dit gebied.
Dekking: Noord- en Midden-Frankrijk (tot en met Lyon in het zuiden), bijna geheel BelgiŽ en 'n stukje Zwitserland.
© Deze kaart is speciaal voor deze route vervaardigd door OpenFietsMap.nl
Met de kaart worden ook alle officiŽle GPS-tracks los meegeleverd !!

Klik hier voor een foto impressie van Fietsen in BourgondiŽ

GPS fietskaart is te koop in de webshop van RecReatief Fietsen voor slechts 
Ä 20,-

Fietsen in BourgondiŽ
Een rondrit langs kanalen en door wijngaarden
Met startplaatsen in Dijon, Auxerre en M‚con

De jaagpaden langs de kanalen van BourgondiŽ vormen aangename, vlakke wegen door een groen heuvellandschap. Honderden kilometers autovrije fietsroute is over deze paden aangelegd en ook zijn enkele oude spoorbanen tot gladde fietspaden getransformeerd. In de CŰte díOr zijn verkeersluwe weggetjes door de wijngaarden tot een fraaie wijnroute aan elkaar geknoopt.

De kanalen wijzen als vanzelf de weg langs het rijke erfgoed van BourgondiŽ. Zo passeren historische steden als Dijon, Auxerre en Chalon-sur-SaŰne of vestingen als Ch‚teauneuf, Berzť-le-Ch‚tel en Semur-en-Auxois de revue. Onderweg zijn de abdijen van Cluny en Fontenay en de basilieken van Paray-le-Monial en Vťzelay hoogtepunten van Romaanse bouwkunst.

De hoofdroute uit deze gids is een grote rondrit door alle windstreken van BourgondiŽ van bijna 650 km. Daarnaast is er nog eens 200 km aan aanvullende of alternatieve route beschreven.

Het overgrote deel van de routes is geschikt voor iedereen, jong of oud, getraind of niet.